top of page

Allmänna villkor

 

1. Betalning 

På AnyPhone kan du välja mellan att betala med kontokort, förskottsbetalning, Swish eller mot faktura via Klarna och Svea.

2. Leverans

En order av produkter som finns i lager och mottas före klockan 12.00 en vardag skickas i regel samma dag. Leveranstiden är normalt 1-3 dagar beroende på valt fraktsätt och leveransort. Beroende på valt leveranssätt hamnar paketet antingen på närmaste utlämningsställe eller levereras direkt till dörren. 

3. Garanti

Garantitiden för alla våra produkter är 3 år. Garantiärenden hanteras olika beroende på varans art. Vissa garantiärenden hanteras av tillverkaren men de flesta fall hanteras av AnyPhone direkt. 

4. Reklamation

Vill du reklamera ett fel på beställd vara ska du inom skälig tid från att felet upptäcktes, eller borde ha upptäckts, kontakta AnyPhone på 08-408 008 90. Reklamation får inte ske senare än 3 år efter mottagandet av en vara.

När varan returnerats och reklamationen godkänts kompenserar AnyPhone dig i enlighet med reglerna i konsumentköplagen (1990:932) genom reparation av befintlig produkt, genom en ny likvärdig produkt eller genom att du återfår din betalning för produkten.

5. Ångerrätt

Vid köp av varor från AnyPhone har du som konsument enligt lagen om distansavtal (2005:59) och avtal utanför affärslokalen närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till AnyPhone lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan.

bottom of page